Известие

Collapse
No announcement yet.

Предни спирачки

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
    но за съжаление тук в Пловдив нямат почти нищо, искат заявка..доставка....и някак си не върви да обикалям като откачен по магазините, да поръчвам и после да отказвам поръчката, Та за това питам тук във форума.
    Дали живеем в един и същи Пловдив?!!!

Може и да ти ги доставим и сменим тук от форума напълно безплатно, даже!!!

При положение, че всички големи вериги магазини вносители на авточати, имат даже по няколко магазина в Пловдив не разбирам кво толкова се чудиш......
    sigpic
    Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
    156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
    147 JTDm 140-Малката манекенка
    GT- JTDm 150

Comment

Докато хвалех Galffer ,взех че си купих Bendix-39лв. на разпродажба от Kanex.Не съм ги качил още,за да ги видя що за стока са.

Comment

Писах на представителя на Галфер за балканите IOSIF LIASKOS и каза, че няма официален представител за България и в момента търсят. Човека е много разбран и каза, че ще помага с каквото може.
        sigpicAlfa Romeo 156 1.9 jtd 110 hp 2001 + remap - ex
        156 Sportwagon 1.9 m-jet 140 hp

Comment

Първоначално публикувано от haljscho Покажи съобщение
          Дали живеем в един и същи Пловдив?!!!

Може и да ти ги доставим и сменим тук от форума напълно безплатно, даже!!!

При положение, че всички големи вериги магазини вносители на авточати, имат даже по няколко магазина в Пловдив не разбирам кво толкова се чудиш......
          Скоро обикалял ли си ги? Вчера ходих до Ауто плюс-нямат в наличност, днес минах през Текс-Ко нямат нищо, показаха ми накакви Брембо, ръждиви още в кутииката явно боицата на китаеца не му е стигнала да мацне и от двете страни, самото феродо....да кажем, че става за стругарски нож, ТиН кар затварят и са в ревизия, Александър Ауто....единствено оригинални с поръчка, в наличност някакви ПРН и марели или нещо от сорта, косер....като чуят Алфа и се хващат за главата - Паджит 150лв и то с доставка. АТЕ - никъде, единствено Текстар в кючука Билара и в Ауто+ Силиконова грес за водачи........не са и чували поне в 10 големи вериги магазини за авточасти.
          Та ако знаеш нещо конкретно казвай писна ми да обикалям като алтав за чифт ши*ани накладки, а за греста....тва явно се прави от някакво рядко животно и я няма на пазара, а да Вюрт имат всичко - цена 44лв за тубичка
          Last edited by Alamo; d.m.y г., 16:11.
          Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

http://www.manimpex-bg.com/contacts.html

Ето тези внасят АТЕ на Мария Луиза е адреса в Пловдив.

Ако искаш мога да ти взема ТЕКСТАР от Ауто+ ще се обадя ще кажа какво искам и на другия ден ще ги взема, все пак не може всеки един магазин да има абсолютно всичко налично за всички марки и модели.... По спомен бяха около 90лв. последно съм взимал такива лятото! Ти си питал и ще имаш по-прясна информация за цената....

Но както ти казах АТЕ са по-добри и това ти го казвам от преки наблюдения от няколко коли.
            Аз от Текстара съм доволен, но при първа възможност ще ги сменя с АТЕ.....

Ако наистина си сериозен пиши ми на лично!

Ако не ти се занимава с мен поне иди до МАНИМПЕКС линка горе те са вносители, би трябвало да се истински частите!

Сега се сещам и за тези...
            http://www.iv-di.com/contacts.php
            sigpic
            GT- JTDm 150

Comment

Но както ти казах АТЕ са по-добри и това ти го казвам от преки наблюдения от няколко коли.
              Аз от Текстара съм доволен, но при първа възможност ще ги сменя с АТЕ.....
              Е това ми трябваше. Явно избора не е голям. МИсля да ги взема от тук http://www.mister-auto.bg/bg/komplek...0_g900005.html

Цените на дискове и накладки АТЕ са доста приятни.
              Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Е това ми трябваше. Явно избора не е голям. МИсля да ги взема от тук http://www.mister-auto.bg/bg/komplek...0_g900005.html

Цените наистина са много приятни, ще помоля след монтажа да напишеш и впечатления от тях. Успех!
                Alfa Romeo 159 1.9 JTDm Ti - "новата" - 150 млади кончета и едно дърто магаре зад волана
                ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD - червен трактор - 105 одъртели коня и 1 кьопаво магаре зад волана

Comment

Колега извинявай, че използвам темата ти, но искам да попитам нещо. Трябва да си сменям накладките само че задните и никъде не-мога да намеря АТЕ с датчици за износване.
                  Alfa 156, 2.0 TS
                  VW Vento 1.8- Бившата
                  Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Да наистина са добри, предполагам в магазина няма да са под 120лв. накладките АТЕ......

Ако си вземеш от сайта, направи някоя снимка да видим за кво иде реч....

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

Задните нямат датчици...
                    sigpic
                    GT- JTDm 150

Comment

Да наистина са добри, предполагам в магазина няма да са под 120лв. накладките АТЕ......

Ако си вземеш от сайта, направи някоя снимка да видим за кво иде реч....

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:22 ----------

Задните нямат датчици...
                      ОК. Виждам, че частите на АТЕ вървят с код за проверка дали са оригинални. Смятам да им се доверя.
                      Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

ОК. Виждам, че частите на АТЕ вървят с код за проверка дали са оригинални. Смятам да им се доверя.
                        Аз винаги пазарувам от този сайт- само че от шведския му варяaт. До сега съм купил части за над 3000 лева. Последно купих два предни и два задни амортиьори за 450 лева с доставката. Цена уникално ниска за Швеция. Жилата на ръчната спирачка, които купих преди време са АТЕ и на опаковката пишеше- Made in Turkey. Но това не ме притеснява въобще.
                        Alfa-Romeo 156 2.5 V6
                        Yamaha MT-09 Tracer

Comment

В нашата мила родина за съжаление всичко се продава с над 100% надценки?
                          Пример - накладки предни 2.4.жтд феродо в Бг. по точно в моето град 135лв в Тур. само 65лв.
                          За по скъпи части даже няма да давам примери.
                          А като почнат с отстъпки за майстори разни с по 30% направо се вижда как ни обират,
                          това за моя град нали не знам при вас как е.
                          156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
                          KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
                          Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
                          Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

Такааа оказа се, че поръчката от Мистер Ауто ще се изпълни след седмица - КОФТИИИИ, от друга страна фирмата е френска, което си е гот, и сега при тях били великденски празници. Та така, тук имат само офис за обслужване на клиенти, но не и части на склад, всичко се праща от Франция. Та така, като пристигнат ще кача снимки и ще дам отзиви.
                            Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Ще чакаме отзиви, че и аз май ще поръчам оттам задни накладки
                              Alfa 156, 2.0 TS
                              VW Vento 1.8- Бившата
                              Не искам богатство, не искам пари, а искам на бирата и бензина старите цени !!!

Comment

Аз карам с Valeo - цапат супер добре , че и спират! На прегледа имах 68% спирачки...поне така ми казаха. Споделям за тези които веднага ще се изцепят нещо
                                Alfa Romeo 159 1.9 16V SW

Comment

Working...
                                X